MARIYA SALOMEA SKLODOVSKAYA-KYURIY - Muminjonova Zilolaxon Nasirillo qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada Mariya Salomea Sklodovskaya-Kyuriyning hayoti va ijodi haqidagi ma‘lumotlar va uning hayotidagi ilmiy yondashuvlari , fanga qo‘shgan hissasi, faoliyat jarayonlari haqidagi ma‘lumotlar keltirilgan.