TАBIIY FАNLАR (SCIENCE) NI OʼQITISH ORQАLI FАNLАRАRO INTEGRАTSIYANING АYRIM JIHАTLАRI - Burxon Ostanov (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аnnotatsiya. Maqolada umumiy oʼrta taʼlim maktablarida Tabiiy fanlar (SCIENCE) fanidan olib borilayotgan oʼquv jarayoni integratsiyasini ayrim jihatlari koʼrilgan boʼlib, xususan, fizika, kimyo, biologiya va geografiya fanlari misolida uni amalga oshirganda oʼquvchilarda shakllanishi kerak boʼladigan koʼnikma va malakalar tavsiyalar orqali ifoda etilgan.