BOLA SHAXSINI RIVOJLANISHIDA PSIXOLOGIYANING OʻRNI VA AHAMIYATI - Djurayeva Nargizaxon Valiyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Bola tug’ilishidan boshlab normal rivojlanishi uchun muloqot muhim ahamiyatga ega. Faqatgina muloqot jarayonida bola inson nutqini o’zlashtirib olishi mumkin. Bu o’z navbatida bola faoliyatida va atrof-muhitni bili shva o’zlashtirishda еtakchi vazifani bajaradi.