YERLARNI ME`YORIY QIYMATINI ASOSLASH - Asadova Manzura Axatovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annatasiya.Maqolada qishloq xo`jalik yerlarining me`yoriy qiymatini belgilashda ball boniteti , hosildorlik , turli xil yerning me’yoriy bahosi, yerga soliq solish stavkasi miqdorini hisoblab chiqilgan