AXBOROTLASHGAN JAMIYAT SHAROITIDA MAKTAB O'QUVCHILARIDAGI QADRYATLARNING TRANSFORMATSIYALASHUVI - Ochilov Umrbek Xudayberganovich (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada axborotlashgan holat genezi, axborotlashgan jamiyatning vujudga kelish jarayoni, axborot kommunikatsiya texnologiyalari, oila a’zolarining ta’lim darajasi, manfaatlari, farzandlarning intellektual rivojlanishiga, madaniyatning qaysi qatlamlarini o‘rganishiga, ta’limni davom ettirish va o‘z-o‘zini tarbiyalashga intilish va boshqalar to’g’risida yozilgan.