MAKTABGCHA TA’LIM TASHKILOTLARI FAOLIYATIDA TARBIYACHINING MAHORATI VA BILIM, KO’NIKMA, MALAKALARINING FAOLIYAT RIVOJIDAGI AHAMIYATI - Yo’ldosheva Zulfiza Odiljonova (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tarbiyachi yosh avlodimizni xalqimizning munosib farzandlari qilib tayyorlashdek muhim, faxrli ish bilan birga masl’uliyatli vazifani bajarishi haqida fikr yuridtiladi. Shu bilan birga maktabgacha ta’lim tarbiyachisi pedagogik faoliyatining jamiyatimizdagi o’rni, o’ziga xosligi xaqida so’z borgan.