TARJIMASHUNOSLIK METODLARI - Obloqulova Munojat; Shermatova Bahora Isoqulovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada tarjimashunoslik sohasidagi yangi tarjima metodlari va ular haqida to’liq ma’lumotlar keltirilgan.