MAHSULOT ISHLAB CHIQARISH XARAJATLARINI OPTIMALLASHTIRISH ORQALI SAMARADORLIKNI OSHIRISH ("NKMK" AJ MISOLIDA) - Yuldashev Muxammadali Sayfullayevich , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Maqolada mahsulot ishlab chiqarish xarajatlarini optimallashtirish orqali korxona samaradorligini oshirish to‘g‘risida so‘z boradi. Bundan tashqari maqolda mamlakatimizda korxonalarning amaliy faolligi hamda samaradorlik ko‘rsatkichlarini rivojlantirish va innovatsiyalardan foydalanishning asosiy yo‘nalishlari xususida fikr yuritiladi.