XX ASRNING BOSHLARIDA BOLA RIVOJLANISH NAZARIYALARI - Shomurotov Ulugbek Melikboboyevich; Normurotova Shafoat Istamqulovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bo‘lajak psixologlarda XX asrning boshlarida bola rivojlanish nazariyalari haqida ilmiy bilimlarni hosil qilish, bola psixik rivojlanishining ijtimoiy va biologik omillari ahamiyatini singdirish va mavzuning ta’limiy va tarbiyaviy o‘quv maqsadlari asosida talabalar dunyoqarashini kengaytirish qaratilgan.