G‘AFUR G‘ULOM MEROSINING O‘ZBEK BOLALAR ADABIYOTI TARAQQIYOTIDA TUTGAN O‘RNI - G‘ulomjonov Hakimbek Shavkatjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yozuvchi G‘afur G‘ulom asarlarining o‘zbek bolalar adabiyotini shakillanishida tutgan beqiyos o‘rni, adib yaratgan asarlarda bolalik mavzusi haqida keltirilgan fiklari va hissiyotlari tahlil etilgan. Shuningdek, adib merosining hozirgi vaqtdagi bolalar adabiyotidagi ahamiyati haqida fikr yuritilgan.