XALQIMIZ MUALLIFLIGIDAGI- YANGI KONSTITUTSIYA - Qodirova Kamola Abduxamid qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya: Maqolada yangi Konstitutsiyaning qabul qilinishi O’zbekiston uchun katta qadam ekanligi, u mamlakat siyosiy tizimini modernizatsiya qilish, demokratik boshqaruvni mustahkamlash, inson huquqlarini himoya qilish, iqtisodiy o’sish va taraqqiyotga ko’maklashishga qaratilganligi yuzasidan fikrmulohazalar berilgan. Shuningdek, O’zbekiston xalqi bo’lajak referendumda ma‟qullasa, yangi Konstitutsiya mamlakatning yanada farovon va demokratik kelajagi uchun poydevor yaratishi alohida ta‟kidlangan.