NEMIS TILI DARSIDA NUTQ KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISHDA MEDIATEXNOLOGIYALARNI AHAMIYATI. - Nurabullaeva Kamila (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz nemis tili darsida nutq kompetensiyasini rivojlantirishda mediatexnologiyalarning ahamiyatini o'rganamiz. Biz ushbu texnologik yutuqlar asl til kiritish, interfaol nutq mashqlari, vizual o'rganish uchun multimedia resurslari, tengdoshlar bilan hamkorlik va fikr almashish imkoniyatlari, madaniy singdirish va shaxsiy o'rganish tajribasini qanday taqdim etishini muhokama qilamiz. Mediatexnologiyalar til o‘rganishni osonlashtiradigan turli usullarni o‘rganish orqali biz ularning an’anaviy til ta’limini o‘zgartirish va talabalarning nemis tilida so‘zlashuv malakasini oshirishdagi rolini ta’kidlashni maqsad qilganmiz.