“HAYOT YUTQAZGAN JOYINGDAN BOSHLANAR”-MIRACH CHAG’RI OQTOSH ASARI - Raximova Nozima G’ayrat qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Maqolada hayotga qaytish, sabrli, kechirimli, baxtli bo’lish hamda, o’tmish haqida emas, balki, kelajak tomon qadam bosishimiz kerakligi haqida so’z boradi.