MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MA’NAVIY-MA’RIFIY, TARBIYAVIY ISHLARNI TAKOMILLASHTIRISH - Sapayeva Aida; Mamirova Sevinch (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz hozirgi jamiyatimiz uchun farzandlarimizga maktabgacha ta’lim-tarbiya berish jarayoni g’oyatda muhimligi va bugungi kunda ta’lim tizimining uzluksiz bo’g’ini sifatida barchani diqqat markazida ekanligi haqida yoritilgan.