"QISSASI RABG'UZIYDAGI ATOQLI OTLAR"TASNIFI - Saitqulova Muqaddas (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Rabg'uziyning "Qissasi Rabg'uziy"asarida qóllanilgan atoqli otlar tasnifi va ularning lingvistik tahlili, asarlaridagi talqinlar ularning ma'nolari yoritiladi.