MOLEKULYAR KASALLIKLAR VA FERMENTOPATIYA SINDROMI - Abduraxmonov Ozodbek,; Mamazulunov Nurmuhammad Xasanboy ogʻli ,; Baxtiyarova Charos ,; Muhammedova Sevara, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotasiya. Mazkur maqolada molekulyar kasalliklar va fermentopatiya sindromi, kasallik tavsifi, rivojlanish bosqichlari va tiplari haqida ma’lumot berilgan.