BOSHLANG‘ICH TA’LIM-TARBIYA BERISHDA O‘QITUVCHI VA OTA- ONALAR HAMKORLIGINING AHAMIYATI - Tòxtamisheva Gulhayo Yusufjon qizi , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Yosh avlodni yaxshi xulqli, vatanparvar, mehnatsevar qilib tarbiyalashda ularning yosh jihatlariga, xarakteriga alohida ahamiyat berish lozim, chunki bularsiz tarbiyada ko’zlangan maqsadga erishib bo’lmaydi. Yosh avlod tarbiyasida maktab asosiy rol o’ynaydi va tabiiyki bu jarayon ta’lim bilan birga olib boriladi. Ushbu maqolada o’quvchilarga ta’lim - tarbiya berishda ota – onalar bilan hamkorlik qilish masalalari haqida mulohaza yuritilgan. Kalit so’zlar: ta’lim, tarbiya, mehnat, o’qituvchi, bola, o’quvchi, hamkorlik, jamiyat, xalq, ota-ona, shakl, majlis, oila.