CHIZMACHILIK O`QITISHDA ASOSIY DIDAKTIK TOMOYILLAR VA CHIZMACHILIK O`QITISH MЕTODLARI - Eshmurodov Axmadjon Nurmuradovich; Raupova Nilufar Baxtiyor qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada OTMlarda chizmachilik o‘qitishda asosiy didaktik tomoyillar va chizmachilik o`qitish mеtodlari yotitib berilgan. Maqola davomida muallifning xulosalari asosli dalillar bilan isbotlangan.