BIOLOGIYA FANINI O‘QITISHDA INTERFAOL USULLARNI QO’LLASHNING AFZALLIKLARI - Axmadaliyev Nizomiddin Axmadullayevich , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: An’anaviy darsdan farqli o‘laroq metodlar dars jarayoniga jon kiritib, eng muhimi o‘quvchi ongini o‘stirmoqda. Endi o’quvchi sherigining soyasida soyalab emas, o‘z nuqtai nazarini ommaga etarlicha bayon eta olayapdi. Demakki, interfaol usullar darsning jon tomiriga aylanmoqda. Maqolada ham ushbu metodlardan namunalar asosida izlanishlar olib borilib ahamiyati tahlil qilingan.