JISMONIY TARBIYA DARSIDA VA DARSDAN KEYIN SPORT MASHG'ULOTLARDA HARAKATLI O'YINLARNI PEDAGOGIK ASOSLARI - Erkinov Mashrabjon Farxodbek o'g'li , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada harakatli o'yinlarni jismoniy tarbiya darslariga va darsdan keyingi sport mashg'ulotlariga kiritishning pedagogik asoslari o'rganilgan. Bu vosita mahoratini rivojlantirish, jalb qilish va umumiy o'rganish uchun harakatli o'yinlarning afzalliklari bo'yicha mavjud tadqiqotlarni o'rganadi.