“MEN KIMNING QURBONIMAN?!”- OMINA SHENLIKO’G’LI ASARI - Toxirova Marjona Murodali qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2023)
Annotatsiya:Maqolada voyaga yetmagan 13 yoshli qizaloqning qishloqdan shaharga kelib qolishi,ayni shu gullab,yashnashi kerak bo’lgan bir davrda ayanchli qismatga yuz tutishi haqida so’z boradi.