KADRLAR MALAKASINI OSHIRISH TIZIMIDA HORIJ TA’LIM SISTEMASIDAN KASBIY MAHORATNI RIVOJLANTIRISHDA FOYDALANISH - Zaripova Gulbahor Komilovna; Mardonov Shaxriyor Ziyodullo o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada kadrlar malakasini oshirish tizimida horij ta’lim sistemasidan kasbiy mahoratni rivojlantirishda foydalanish ta’lim texnologiyalari haqida nazariy-amaliy ma’lumotlarga asoslanib ilmiy izlanishlari natijasida zamonaviy ta’lim jarayonlari bilan yoritilgan.