“MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA MUDIRA VA USLUBCHINING KREATIV FAOLLIGINI OSHIRISH USULLARINI TARBIYACHILARIGA TADBIQ ETISH” - Ro’ziyeva Ja’fara Shavkatovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
ANNOTATSIYA: Maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rahbarlik qilish va tashkil etishning yo`llari va usullari yoritilgan.