MUSTAQILLIK YILLARIDA O’ZBEKISTONDA MA’NAVIY VA MADANIY TARAQQIYOT - Djumanova Ma’rifat Mamatqulovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada mustaqillik yillarida O’zbekistonda ma’naviy- madaniy hayot va rivojlanishyo’llari xususidagi fikrlar berilgan.