KURASHDA ZAMONAVIY TADQIQOT USLUBLARI - Xomudjonova Feruza Komiljon qizi; Abdurazzoqov Habibulla Raxmonqul o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Zamonaviy kurashda sportchining texnik harakatlari, tartibga solish,kurashning kurashning umumiy qonuniyatlari , u haqida umumiy ma'lumot , kurash usullari òrtasidagi ichki boģliqliklar , sport klassifikatsiyasi asosidagi normativlar , kurash tayyorgarligining texnik tekshirish , trenirovka mashģulotlari maqsadlari , zamonaviy kurashga ilmiy va nazariy yondashish.