HARAKATLAR STRATEGIYASI-2017-2021 - Abdullayev Bekzod Xusniddin o‘g‘li; G‘anijonov Nusratillo G‘olibjon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada mustallik yillarining keying istiqbolli ko‘rinishlari mamlakatimizda amalga oshirilishi kutilgan yuksak rejalar va O‘zbekistonni har tomonlama rivojlantirishning strategigik besh rejasi haqida so‘z yurutiladi.