YOSHLAR TARBIYASIDA HAMKORLIK - Temirov Islom Musurmon o‘g‘li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Profilaktika inspektorining ma’muriy hududdagi ijtimoiy va kriminogen vaziyatni o‘rganish va baholash bo‘yicha faoliyati oid kriminologik huquqiy ta’limotlar, fikrlar qarashlar va ularni takomillashtirishni taqoza etuvchi omillar mantiqiy ketma-ketlikda hozirgi kun talablaridan kelib chiqqan holda ilmiy tahlil qilinadi, tavsiflaydi hamda uni nazariy taminlash, takomillashtish borasida ilmiy xulosa, taklif va tavsiyalar beradi.