СУРХОНДАРЁ ВИЛОЯТИ АНГОР ТУМАНИ МИСОЛИДА ҚАЙТА ТИКЛАНАДИГАН ГЕОТЕРМАЛ ЭНЕРГИЯДАН ФОЙДАЛАНИБ БИНОЛАРНИ ИСИТИШНИНГ АФЗАЛЛИКЛАРИ. - Чориев А.Ж (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада иссиқлик насос агрегатини қўллаш эвазига биноларни иситиш, совутиш ва иссиқ сув билан таъминлашда энергия сарфини камайтириш имконияти кўриб чиқилган. Шунингдек ер ости сувлари ҳароратининг йил давомида ўзгаришини кузатиш натижалари келтирилган.