INNOVATSION MENEJMENTDA INSON OMILI. - Turdiboyev Sherozbek Murodjon o'g'li (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Innovatsion menejment yoki menejerlar, odatda, bor e'tiborlarini, innovatsiyani o'zidagi bor ijodkorlik qobiliyatlarini ishga solib, yangi mahsulot yoki xizmat yarata oladigan insonlar - personelga qaratadi. Bu o'z navbatida Innovatsion Menejment va Tashkiliy Xulq o'rtasidagi bog'liqlik orqali amalga oshiriladi. Biroq, Menejment maktabining bu ikki yo'nalishi ham o'ziga xos, bir biridan farq qiladigan tamoyillar, qoida va qonunlarga bo'ysunishini hisobga oladigan bo'lsak, ko'pincha menejerlar bu ishni amalga oshirishda muvaffaqiyatsizlikka uchrashadi. Bu maqolamda men qanday qilib menejerlar hodimlar o'rtasida ijtimoiy aloqalarni o'rnatib, korxonada ijodkorlik muhitini yaxshilash va innovatsiyalarga yo'l ochish haqida ilmiy-metodologik tahlillarimni taqdim etaman.