TEXNOLOGIYA DARSLARIDA INTERFAOL METODLAR ORQALI O‘QUVCHILARNI KASBGA YO’NALTIRISH - N.U.Bo’ronova, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola umumta'lim maktablarida "Texnologiya" darslarida interfaol metodlardan foydalanishning ahamiyati va shu bilan birga dars samaradorligini oshirish yo'llari tahlil etilgan.