O’QUVCHILAR FORMASINING DARS JARAYONIGA TA’SIRI - Mo’ydinova Dilfuzaxon (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda o’quvchilar uchun joriy qilingan bir xildagi formalarning dars jarayoniga ta’siri haqida so’z yuritiladi.