"BOBURNOMA" ASARIDAGI HARBIY TERMINLAR - Sattarova Mahliyo (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Maqolada aks etadigan materiallar Zahiriddin Muhammad Bobur qalamiga mansub Boburnoma asaridagi harbiy terminlar haqida yoritiladi. Ayni paytda uning "Boburnoma" asaridan olingan parchalar orqali fikrlar quvvatlanadi.