BOLA NEGA ASABIYLASHADI? - Feruzaxon Sodiqova Olimovna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada bugungi kunda o'smirlar va bolalar orasida keng tarqalgan tez asabiylashish, hayotga bo'lgan qiziqishlarning pasayib borishi kabi muammolar, ularga sabab bo'ladigan omillar va yechimlari haqida batafsil yoritilgan.