BOSHLANG’ICH SINFLARDA O’QUVCHI VA O’QITUVCHI MUNOSABATLARINI TASHKIL ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Raxmonqulova Shaxnoza Fayzulla qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Maqolada boshlangʻich sinflarda tabiatshunoslik fanini oʻqitish jarayonida didaktik oʻyinlardan foydalanish va uning metodologiyasi haqida soʻz yuritilgan.