YOSHLARDA SUIDSIDIAL HOLATLAR YUZAGA KELISHIDAGI ASOSIY PSIXOLOGIK MUAMMOLARNI ANIQLASH HAMDA BARTARAF ETISHNING DOLZARB MASALALARI - Qutlimuratova Zubayda Anvarovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Hammaga ma’lumki, psixologiya — inson faoliyati va hayvonlar xatti-harakati jarayonida voqelikning psixik aks etishi, ruhiy jarayonlar, holatlar, hodisalar, hislatlar toʻgʻrisidagi fan. Ijtimoiy munosabatlar tizimida oʻsmirlar hayotida suitsidal xulq –atvorning namoyon etilishiga ta’sir etuvchi ijtimoiy –psixologik omillarni aniqlash va amaliy tavsiyalarni ishlab chiqishdan iborat.