MAKTABGACHA TA'LIM YOSHIDAGI BOLALARNING RIVOJLANISHIDA MUHIM PSIXOLOGIK OMILLAR - Shamuratova Surayyo Yangiboyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning fikrlay olishi, tasavvur olami rivojlanishi, tovushlarni anglay olishi, ya'ni, aqliy rivojlanish jarayonida aqliy mashg'ulotlarning o'rni va ahamiyatli tomonlari haqida batafsil ma'lumot berildi.