O’QUVCHILAR O’RTASIDA ADAPTATSIYA JARAYONI SHAKLLANISHINING PSIXOLOGIK IMKONIYATLARI - Boliyeva Sevara Abdujamilovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada maktab o’quvchilarining maktabga moslashishi jarayonlari, uning psixologik tomonlari va xususiyatlari haqida batafsil yoritilgan.