“TIRILISH KOMPLEKSI’’ - Madina Baxriddinova Sadriddin qizi.; Norboyeva Xurshida Sulaymon qizi.; Xodjanova Surayyo Baxtiyor qizi. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada Chaqaloqlik davri psixologik xususiyatlari Perinatal va chaqaloqlik davrida psixofiziologik rivojlanishga xos xususiyatlar , Tug’ilish davri inqirozi , ‘’Tirilish kompleksi ‘’ Go’daklik davrida psixik rivojlanishda kattalar bilan emot-sional muloqotning axamiyati ( emotsional deprivatsiyaning salbiy oqibatlari ) ba-tafsil yoritib berilgan.