O‘QUVCHILARNI TA'LIM JARAYONIGA JALB QILISHMI YOXUD TA'LIMNI O‘QUVCHILAR SAVIYASIGA MOSLASHTIRISH?! - Jalgashova Nasiba Ergash qizi; Xudoyqulova Fazilat Bo‘riyevna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim jarayonida mamlakatimiz va dunyo bo‘ylab bo‘layotgan so‘nggi islohotlar,inson kapitalini rivojlantirish va kreativ yosh avlodni tarbiyalash, hayotning ma’lm jabhalarda ’’virtual hayot‘‘ tushunchasi, axborot almashinuvi jarayonida yoshlarga internet madaniyatidan oqilona foydalanish usullari,xususan,ta’lim jayonini XXI asr o‘quvchisiga moslashtirishga oid bir qator usullar haqida bayon qilingan.