ALISHER NAVOIYNING LINGVISTIK QARASHLARI TAHLILI - Ne'matova Nilufar (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada aks etadigan ma'lumotlar Alisher Navoiy qalamiga mansub “Muhokamat ul-lug'atayn” asari orqali kórsatiladigan lingvistik bilimlar va qarashlar tahlili.Olimning til taraqqiyotiga qo’shgan o’rni va mavqei aks etadi.Shu asnoda, misollar bilan tushuntiriladi.