JAMIYAT VA TARIX FALSAFASI. - Xurramova Yulduz Rustam qizi.; Raxmonova Ruxsora Davron qizi.; Amonova Nigina Obid qizi. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada Jamiyat tushunchasi , jamiyatning moddiy va ma’naviy hayoti iqtisodiy,axloqiy,ilmiy, baddiy , diniy , tarixiy , siyosiy va xuquqiy jixatlari , Davlat va Jamiyat bog’liqliklari , jamiyat turlari bataf-sil yoritib berilgan .