KURASH BÒYICHA TEXNIK USULLARNI TASNIFLASH TIZIMLASHTIRISH VA ULARNING ATAMALARI - Xomudjonova Feruza Komiljon qizi; Eshnorova Setora Elmurod qizi (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Kurashdagi texnik usullarning tasniflanishi , tizimlashtirilishi haqida umumiy ma'lumot va unda uchraydigan atamalarning paydo bòlishi va izohlarining tasnifini ochib beriladi.