MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR FAOLIYATINI TASHKIL ETISHDA TARBIYACHINING O’RNI. - Elmo’minova Oysara Sobir qizi; Olponova Risolat Omon qizi; Shomurodova Sevinch To’lqin qizi. (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada maktabgacha ta’ilim tashkilotlarida kichik yoshdagi bolalar faoliyatini tashkil etishda tarbiyachi – pedagogning o’rni va ro’li batafsil yoritib berilgan .