MAKTAB OʻQUVCHILARINI MUNTAZAM KASB-HUNARGA YO`NALTIRISHNING DOLZARB VAZIFALARI - Laylo Davronova O'ktamovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Mazkur maqolada ta`lim jarayonida o`quvchi yoshlarni kasbga yo`naltirish, kasb tanlash masalalari, shungdek, o`quvchilarni kasbga yo`naltirishda yosh bosqichlarini inobatga olish xususiyatlari bayon qilingan.