QISHLOQ XO'JALIGIGA INVESTITSIYA KIRITISH: IMKONIYATLAR VA MUAMMOLAR - Nazirova Sayyora Baxtiyorovna (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Ushbu maqolada muallif qishloq xo‘jaligi tarmoqlarini rivojlantirishda investitsiyalar kirishidagi imkoniyatlar va muammolar tahlili haqida so‘z .yuritgan.