O‘QUVCHI YOSHLARNI KASB -HUNARGA YO‘NALTIRISHDA PSIXOLOGNING O‘RNI - Qurbanboyeva Gulayho Shuhrat qizi, ,; Fozilova Fazilat Otaboyevna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’lim tizimidagi o‘ziga hos jihatlar ,ta’limda pedagogik texnologiyalarning qo‘llashning afzalliklari, o‘quvchilar dunyoqarashining rivojlanishida texnologiyalarning o‘rni xususida fikrlar bildirilgan. Shuningdek pedagogik texnologiya rivojlanishiga xissa qo‘shgan olimlarga ham qisqacha to‘xtalib o‘tilgan. Umuman ta’limda innovatsion yondoshuv ijobiy natijalar berishi yoritilgan.