BARQAROR KELAJAK UCHUN TRANSCHEGARAVIY DARYOLARNI BOSHQARISH - Pirimova Sarafroz Kamol qizi,; Suyunov Javohir Yangiboy o`g`li,; Ro‘zimov Boboxon, (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada bugungi kunda kun mavzusiga aylangan transchegaraviy daryolar, ularning hayotiy zaruriyatlari, ulardan oqilona shu bilan birga adolatli, barqaror foydalanish masalalari ko‘rib chiqildi.