CHET TILLARINI O'RGANISHNING YOSHLAR MA'NAVIYATIGA TA'SIRI MAVZUSIDA YOZGAN ILMIY MAQOLASI. - QOBILOV JAMSHID BAXTIYOR O‘G‘LI ,; MOHINUR QAYUMOVA MURODULLAYEVNA ,; SHOMUROTOV ULUGBEK MELIKBOBOYEVICH , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: hozirgi kunda yoshlar chet tillarini qanchalik darajada o'rganishmoqda.bu jarayon yoshlar ongiga va ma'naviyatiga qay darajada t'sir qilmoqda.chet tillarini bilish orqali qanday imkoniyatlarga ega bo'lishmoqdalar maqolada shularni ko'rib chiqamiz.