INGLIZ TILINI BOSHLANG’CH SINFLAR KESIMIDA O’QITISHDA INNOVATSION METODLARDAN FOYDALANISH - Hamidova Shahnoza Baxtiyor qizi ,; Mohinur Qayumova Murodullayevna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya. Ingliz tili o‘quv predmetining xususiyatlarini yoritishda unga turlicha yondashishlar mavjud. Ushbu maqolada bolalarga ingliz tilini mazmunli va qiziqarli o‘rgatish usullari bilan tanishishingiz mumkin.