MAKTABGACHA BO’LGAN YOSHDAGI BOLALARDA CHET TILLARINI O’QITISHNING ILMIY PEDAGOGIK ASOSLARI - Turdaliyeva Dilshoda Xolbek qizi ,; Mohinur Qayumova Murodullayevna , (TADQIQOTLAR.UZ, 2024)
Annotatsiya: Quyidagi maqola boshlang’ich sinf o’quvchilariga chet tillarini o’qitishning ahamiyati va uning qay darajada yoshi bilan bog’likligini ochib berishga bag’ishlanadi. Qolaversa, chet tilini o’rganishda duch kelishi mumkin bo’lgan muammolar haqida ham qisqacha bayon qilingan.